Info en update’s Ride 2021

06-10-2021

Als deze Barrel heads aan komen uit Lynchburg, met dank weer aan Kevin Sanders, aka “The Barrel man” dan weet je dat het bijna Ride dag is. Voor ons deze keer extra speciaal daar het op de officiele Ride dag in Lynchburg is, de 2e Zaterdag in October, 7 jaar gelden is dat de 7e Jimmy’s Ride daar werd gereden en wij er bijwaren.

02-10-2021

Nog 7 dagen tot de 6th European Jimmy’s Ride. Na het cancellen van de Ride in 2020 en het verplaatsen van de Ride dit jaar naar een latere datum kunnen we eindelijk weer een Ride houden.

Door alle de Corona maatregelen zullen we veel vrienden van de Ride alsnog dit jaar moeten missen, laten we hopen dat we volgend jaar iedereen weer mogen begroeten.

21-06-2021

11-03-2021

Neile vertelde me vorige week dat hij het leuk vindt om weer voor ons te spelen tijdens onze 6e Ride, dus er zal een mooie mix zijn van Country, Blues en Americana muziek voor dat Tennessee gevoel tijdens de BBQ van Banty Holler en met een beetje geluk komt zijn Dobro- speler mee.

01-03-2021

We hebben een nieuwe datum voor de 6e European Jimmy Ride.

Daar er door de covid crisis nog geen zekerheid is dat we de European Jimmy´s Ride op 12 Juni kunnen houden.

En er in verband met de geldende regels die er nu zijn, er nog geen uitzicht is op verbetering van alle beperkingen voor ons maar ook voor het Restaurant waar we te gast zijn.

Hebben we besloten dat de 6e European jimmy´s Ride te verplaatsen van

12 Juni naar 9 October.

10-04-2020

24-03-2020

Nooit verwacht dat ik dit zou moeten doen, maar ………

Gezien de huidige ontwikkelingen met regels en strengere beperkingen met betrekking tot het Corona-virus, zijn we er echter toe gedwongen tot het

Annuleren

Van de 6e European Jimmy’s Ride op 13 juni.

Een moeilijke beslissing, maar we kunnen om verschillende organisatorische redenen de beslissing niet uitstellen en het op een later tijdstip doen.

We hopen dat diegenen die van buiten Nederland komen en die al reisplannen en arrangementen hebben gemaakt. Deze ook nu op tijd kunnen annuleren.

Ook de 3 Jack Daniels Tastings met Kevin Sanders the Barrel Man worden geannuleerd omdat het hem niet mogelijk is om tot 31 juli te reizen en ons te bezoeken vanwege de reisregels in de VS. Dit geldt natuurlijk ook voor Alice en mogelijke andere gasten die plannen hadden om ons vanuit de VS te bezoeken.

We moeten nu zien hoe we verder gaan, maar er zal een online veiling zijn op onze Europese Jimmy’s Ride Specials-pagina, waarschijnlijk op de avond van de Ride, maar daarover later meer.

Voor nu spijt het ons jullie teleur te moeten stellen. en we hopen dat jullie allemaal deze moeilijke beslissing die we moesten nemen, kunnen begrijpen.

Ton, Ineke en Alice

22-02-2020

We zijn zeer blij dat onze VIP van vorig jaar Mr Kevin Sanders aka The Barrel Man ook dit jaar weer onze speciale gast zal zijn tijdens de 6th European Jimmy’s Ride.

Net als vorig jaar zullen we met Kevin samen ook weer een tasting organiseren. Echter na het succes van vorig jaar zullen er dit jaar 3 tastings worden georganiseerd. Dit zal zijn in de dagen na de Ride.

De excacte datum’s, locatie en tijdstippen van deze tastings zullen binnen kort bekend worden gemaakt.

16-02-2020

De Jimmy’s Ride, is niet een open FB event om het maar even zo te benoemen, maar je dient je voor af te registreren al je wilt deelnemen aan de Ride, BBQ/Buffet of één van beide, ook graag als je alleen s’avonds naar de veiling wild komen, dit om alles goed te kunnen organiseren en om het Jack sfeertje te behouden. Wil je deelnemen meld je dan aan, medio Maart wordt je dan een inschrijfformulier toe gezonden. Wil je evt meer weten stuur ons dan een mail voor de nodige informatie.

15-02-2020

De Jimmy’s Ride wordt dit jaar gehouden in Bavel op Zaterdag 13 Juni 2020

De locatie is Korenmolen ” De Hoop”

De route loopt gedeeltelijk door België dus zorg dat je een paspoort of iets dergelijks bij je heb.